top of page

Samarbeten

Jag har valt att samarbeta med företag som gör högkvalitativa, naturliga och ekologiska produkter. Detta för att du som kund ska kunna erbjudas det bästa, utan skadlig påverkan på din kropp och vår miljö.


- Under en livsstil konsumerar en svensk medelkvinna ca 235 kg kosmetika och hygienartiklar. Det säljs över 100 ton varje dag! (enligt Kemisk tekniska leverantör förbundets försäljningsstatistik) -

Ditt val gör skillnad - både för dig själv och vår miljö


Nedan kommer jag att skriva kort om de hudvårds- och skönhetsmärken jag arbetar med och säljer i min salong.  Det kommer även finnas länk till hemsida för näringstillskott och info om rabattkod. 

Rosenserien

Rosenserien är en svensk hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön.


De är ett av de ledande hudvårdsserierna inom naturliga hudvård och har vunnit många priser för sina produkter - även internationellt.


Rosenseriens produkter innehåller bara naturliga ingredienser och i första hand ekologiskt odlade växter. Basen i produkterna är Aloe vera och grönt te. Från 2021 är de även 100% veganska.

Sweden Eco

Sweden Eco är en svensk hudvårdsserie för den medvetna mannen. För den som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö.


100% naturliga produkter och mestadels ekologiskt certifierade råvaror. De är även 100% veganska.


Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.


Tony Irving, dansare och koreograf har medverkat i framtagningen av Sweden Eco. 

Chokladserien

Chokladserien är en svensk, naturlig och ekologisk hud- och kroppsvård. Produkterna är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet.


Chokladserien innehåller choklad, kaffe och havtorn som främsta ingredienser.


Både choklad och kaffe är rika på antioxidanter och havtorn är ett våra vitaminrikaste bär! Havtorn är rik på goda fetter t.ex. omega 3, 6, 7 och 9 som vår kropp behöver.

Tre60naturkosmetik

Hudvård från Tre60naturkosmetik består av 100% naturliga råvaror med aktiva ämnen som vårdar och stärker huden.


2021 vann Facial Booster Serum i hudvårdserien en Beauty Oscar för bästa ekologiska serum!

"Årets ekologiska serum: Facial booster serum niacinamide (Sverige)”Produkt som lyckats förena ekologisk innehåll med aktiv ingrediens på ett väl fungerande sätt”


Tre60 naturkosmetik har gjort ett potent ekologiskt serum med årets it-ingrediens, niacinamid."

Zao´s make up

Zao´s Makeup består av 100% naturliga ingredienserna (förutom nagellacken som är ”8 fria”. Detta betyder: utan toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, syntetisk kamfer, dibutylftalat, paraben, xylen och kolofonium). Produkterna är fria från petrokemiska derivat eller syntetiska konserveringsmedel.


Råvarorna kommer från en enkel och miljövänlig förädling av växter och mineraler. Som konserveringsmedel används mikroniserat silverpulver som förutom att vara ett effektivt och hudvänligt konserveringsmedel även har antiseptiska egenskaper.


Produkterna är ekologiskt certifierade samt veganska.


Zao´s erbjuder ett refillsystem för sina produkter som gör dessa enkla att byta ut och förnya samt mer hållbara. Eco-design är kärnan i vårt tänkande, därför är förpackningarna tillverkade av bambu.

Ekobutiken


Här finner du näringstillskott av högsta kvalité från bl.a. Thorne Research, Supreme Nutritions och Quicksilver Scientific. 


Klicka på bilden ovan för att länkas direkt till hemsidan.


Pureness


"Med hälsan i fokus

Alltid med bästa effekt och högsta kvalité
Nordisk kvalité

Kunskap och forskning"


Pureness erbjuder kosttillskott som magnesium, kollagen och d-vitamin, till superfood och livsmedel som kokosolja och kombucha.


I samarbete med Pureness erbjuder jag en rabattkod. Med koden ECHOLISTIC får du 20% på ditt köp!


Klicka på bilden ovan för att länkas direkt till hemsidan.

bottom of page