top of page

Samarbeten

Jag samarbetar med företag som gör högkvalitativa, naturliga och ekologiska produkter. Detta för att du som kund ska kunna erbjudas det bästa, utan skadliga kemikalier på din kropp och i vår miljö.

 

Nedan kommer jag att skriva kort om de hudvårds- och skönhetsmärken jag arbetar med och säljer i min salong.  Det kommer även finnas länk till hemsida för näringstillskott och info om rabattkod. 

Rosenserien

Rosenserien är en svensk hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön.


De är ett av de ledande hudvårdsserierna inom naturliga hudvård och har vunnit många priser för sina produkter - även internationellt.


Rosenseriens produkter innehåller bara naturliga ingredienser och i första hand ekologiskt odlade växter. Basen i produkterna är Aloe vera och grönt te. Från 2021 är de även 100% veganska.

Black_LOGO_MarinaMiracle-HiRes-for-print_475ebc6d-b603-4d63-8c49-374e7879a67b.webp

 

Marina Miracle

Marina Miracle är en naturlig och ekologisk hudvårdsserie producerad i Norge. Fokuset ligger på kvalité och välbefinnade och alla ingredienser som används är ekologiskt certifierade.   

 

I många av Marina Miracles produkter finns levande probiotika från fermentation av grönsaker, frukter och bär för att främja en god och balanserad hudhälsa. 

Många av Marina Miracles produkter har vunnit priser. Bland annat för "Best natural/Organic brand - Scandinavia 2022"

Chokladserien

Chokladserien är en svensk, naturlig och ekologisk hud- och kroppsvård. Produkterna är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet.


Chokladserien innehåller choklad, kaffe och havtorn som främsta ingredienser.


Både choklad och kaffe är rika på antioxidanter och havtorn är ett våra vitaminrikaste bär! Havtorn är rik på goda fetter t.ex. omega 3, 6, 7 och 9 som vår kropp behöver.

FÖA4.webp

 

Föllinge Sensitive and Anti-redness 

Föllinges produkter produceras i just Föllinge, en stad i norra Sverige. Deras vison är att skapa effektiva hudvårdsprodukter baserade på rena, ekologiska och icke manipulerade råvaror från naturen. Ledorden är Harmoni, Balans och Skönhet

Föllinge Sensitive and Anti-redness är en serie framtagen för den känsliga och reaktiva huden. Den passar väldigt bra vid röd och blossande hud, irritationer och överkänslighet. Seriens främsta funktion är att lindra, lugna och balansera huden. Med anti-inflammatoriska och lugnande egenskaper. 
 

Serien är vegansk och till stor del ekologisk. 

Zao´s make up

Zao´s Makeup består av 100% naturliga ingredienserna (förutom nagellacken som är ”8 fria”. Detta betyder: utan toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, syntetisk kamfer, dibutylftalat, paraben, xylen och kolofonium). Produkterna är fria från petrokemiska derivat eller syntetiska konserveringsmedel.

 

Råvarorna kommer från en enkel och miljövänlig förädling av växter och mineraler. Som konserveringsmedel används mikroniserat silverpulver som förutom att vara ett effektivt och hudvänligt konserveringsmedel även har antiseptiska egenskaper.

 

Produkterna är ekologiskt certifierade samt veganska.

 

Zao´s erbjuder ett refill-system för sina produkter som gör dessa enkla att byta ut och förnya samt mer hållbara. ECO-design är kärnan i vårt tänkande, därför är förpackningarna tillverkade av bambu.

Idag säljer jag inte Zao i min salong/butik men det finns möjlighet att beställa efter önskemål.

 

Ekobutiken

 

Här finner du näringstillskott av högsta kvalité från bl.a. Thorne Research, Supreme Nutritions och Quicksilver Scientific som jag rekommenderar.

 

Klicka på bilden ovan för att länkas direkt till hemsidan.


 

Pureness

 

"Med hälsan i fokus

Alltid med bästa effekt och högsta kvalité
Nordisk kvalité

Kunskap och forskning"

 

Pureness erbjuder allt från kosttillskott såsom Multivitamin, Magnesium, Kollagen och D-vitamin till hälsokost som Kokosolja och Kombucha.

 

I samarbete med Pureness erbjuder jag rabattkod som kan användas flera gånger. Med koden ECHOLISTIC får du 20% på ditt köp!

 

Klicka på bilden ovan för att länkas direkt till hemsidan.

bottom of page