top of page

Hej!

Jag heter Emma och driver ECholistic/Salong Sunshine sedan starten 2021.

Drömmen om att arbeta med hudvård har funnits sedan tonåren då jag själv led av akne och testade mig fram med flera, dyra hudvårdsmärken. Aknen blev aldrig bra med enbart hudvården och det slutade med att jag åt två omgångar med tetracykliner (antibiotika), vilket gav resultat på aknen men som senare kom att strula till min mage rejält. Jag led av IBS-besvär och fick utesluta väldigt många livsmedel för att minska besvären. Jag lider än idag av IBS-besvär men som tacksamt nog blivit mycket bättre efter mina kunskaper inom det holistiska hälsoområdet - hur allt hänger ihop. 

Efter att jag drabbades av en utmattning 2019, endast 27 år gammal krävde mitt liv en förändring. Jag valde att dra mer på mina timmar inom socionomyrket och starta företaget ECholistic och salong med fokus på holistisk hälsa, naturlig och ekologisk hudvård. För det var inte förrän jag själv började med naturlig hudvård och förändrade min kost och livsstil som jag började må bättre inklusive min hud. Nu vill jag sprida dessa kunskaper och stötta dig i din resa med din hud och hälsa!

För mig är hållbarhet, helhet och kvalité viktigt. I salongen kan du lita på att jag har de utbildningar som krävs för att utföra professionella och säkra behandlingar. 

Mina utbildningar: 

- Diplomerad Naturkosmetisk Frisk- och skönhetsterapeut

- Diplomerad Hälso- och livsstilsterapeut (holistisk inriktning)

- Socionom 

Övrigt: 

- Diplom Hot Stone massage

- Certifikat lash lift

- Diplom Facelift massage'

Varmt välkommen att kontakta mig om du har har frågor och/eller önskar boka tid. Följ mig gärna i mina sociala medier för uppdateringar kring salongen.

 

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt


Adress:

Råga hörstadsvägen 21

261 75 

Asmundtorp

Öppetider enligt Boka direkt (onlinebokning)


bottom of page